Vecka 25

Nu e man på vecka 25, vist gåre fort?? Ja tycker då det iallafall.

Idag skulle brudarna komma men maddes bil funkade inte riktigt så dom kunde inte komma :( det får bli en annan gång istället. Istället hämtade vi köksbordet och 6 stolar från jysk som vi beställde för nån vecka sedan, som kom in igår :) Sofia heter dom om ni kanske vet vad ja menar. Kan ju kanske lägga in en bild åt er nån dag så får ni se hur de ser ut i köket nu..


Fick även en jätte god nyhet ida :) Och det är att jag kommer att få förlängd anställning på norrlandsmiljövård :) Och min chef sa även att ja kommer att få jobba här i happis, så e jätte glad för de. Kommer att börja jobba på Måndag, och det är då 3 dagar i hede o efter de här i happis :p Skit bra!!!!

Sedan hade jag tid kl 12 till MVC, där gick det bra :) Allt var bra och det är skönt att höra varje gång man är dit. Och hon tror fort farande att det blir en flicka, så få se vad det blir. Blir den lyckligaste mamman iallafall vad det änn blir. :) Efter MVC besöket, åkte vi till ötå och förde gamla bordet och stolarna. Vi var även en snabb sväng förbi hos soppa o kollade hennes nya lägenhet. Får vara bättre nästa gång. När vi kom tillbaka, så var vi o handla o efter de hämtade vi älsklingens son.
Sedan åkte vi hem o började laga middag. Det blev lasange, o de blev jätte gött. :P 

aa just ja beställde även lite kläder åt bebben igår. 3-pack med långärmad body och start set 8 delar o då var de med 2par byxor, 3 bodys, mössa, stumpor o filt.ne nu ska ja se på tv o ligga o känna när bebben sparkar :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0