För lite kläder..

Igår när jag va o handlade på Ica maxi. Så såg jag ett litet barn hon var säkert yngre Rasmus. Hon hade bara på sig en tunn fleace overol. O jag såg då inte nån annan overål i deras kundvagn. nästan - 30 ute. O så har barnet bara på sig en tunn fleace overål. Så fruktansvärt. Barn ska ha på säg mycket kläder på vintern. Hälst för mycket änn för lite tycker jag!

Man kan inte tänka att aa men barnet är ju bara i bilen. Men HALLÅ bilen kan ju gå sönder. Bilen blir ju fort kall.
Man kan ju öppna overolen i bilen o ta av mössan m.m

O ibland ser man barn som går med lite kläder, halsen öppen. O föräldrarna går där o ser ut att ha på sig JÄTTE mycket kläder. Men hallå barnet då? Vill man att det ska bli sjuk? så man får vara hemma ifrån jobbet. Eller vad tänker dom?

Barn klarar int av kylan lika bra som vi vuxna gör...

Urs fy vad jag hatar o se sådant här!!


Någon annan som håller med?

Tisdag!

Idag på morgonen när jag skulle lägga hör apparaterna på Rasmus så va han helt blå i andra örat (blåmärke), och lite röd i andra.. Hmm kan nog vara därför han va så grinig igår. Dom skaver nog.. Måste ringa imon till Sunderbyn, dom hade glömt o ge med slang. Som man ska byta när den börjar o bli hård. Men nu e de så att den där slangen är nog för kort så att den skaver.... Få se vart man hittar de då?  haha som Tommi sa att det är ju ingen bil slang från Ojanperä precis hahahhaha


Rasmus ligger o sover, o han somnade fort idag. Igår somnade han oxå på 10min :) Skönt!!


Int nu i helgen men nästa helg så har jag tänkt sluta amma.. På BVC recomenderade dom att det är nog bäst ifall Tommi söver han. Då ger han upp mycket fortare. O det kan nog stämma.. Sedan att göra det på helgen när man är ledig. För det lär ju bli lite sömn. Men hon sa även att det tar oftast bara 2 nätter. Så få se då hur det
går..


Sedan borde Rasmus lära sig att somna själv. För ifall han vaknar på natten, så då vaknar han bara o tittar att ahaa ja e kvar här o där ligger ju mamma o pappa. O då somnar han om sj utan att man behöver vakna sj o börja ta upp han o söva han. Kanske detta är ett bra tips år andra mammor oxå där ute :)
Detta fick ja höra på BVC.


Men nu e de ju lite annat, han vaknar o skriker o vill upp till våran säng. Eller jaa vissa gånger så e han ju redan i våran säng. o vill att man ska amma. hmm men det e ju int länge max 5min. Så nu försöker jag lära han att suga tutte. Så att man kan ge tutte åt han på natten :)

nee nu orkar ja int skriva nåmera.. Ifall jag int skriver imon så ska ja fara o sola o efter de ZUMBAA!!! :)

2 år <3

Idag har vi varit tillsammans i 2 år!! Och det har varit mina bästa år hittills. Mycket händelserika år oxå :)
Tommi är den finaste o underbaraste pojkvännen. Älskar han otroligt mycket!! :) <3

Har inte orkat skriva på länge.. Eller jaa detta e väll en dålig ursäkt?

I Onsdags den 9/2 Fick Rasmus sina hörapparater. Han låter dom vara på ganska bra  :) Ibland drar han bort dom men de e kanske max 5 gg per dag.. Tråkigt att det blev så här att han måste ha hörapparat, men men det finns inget annat alternativ just nu. Han måste ha på sig dom så att han inte hamnar efter med talet.

Med tiden kommer han att gå på olika kontroller. När han blir äldre så kanske han int ens behöver hörapparat. Det är svårt att veta i dags läget vad han hör exakt o vad han inte hör.

Det enda som oroar hur det kommer att gå på dagis/skola :(

I Torsdags den 10/2 va vi till BVC. Rasmus vägde nu 10 614g och 78.5cm lång. Min lilla baby har blivit en liten pojke :(

Han fick även remiss till Kalix. På grund av att han har ju en bula vid skulderbladet. Läkaren har sakt flera gånger att det är en muskel, o min mamma har oxå sakt att det är en muskel. pga att jag har frågat så många gånger så, kommer dom att kolla med ultraljud vad denna bula är för något. Håll nu alla tummarna att det är bara en muskel.

Mina älsklingar ligger o sover, så passade på att skriva några rader <3 Men nu känns det igen att hmm nu då...

Här kommer lite bilder iallafall :)Rasmus har tutu i munen. Oftast leker han bara med den :)Rasmus med hörapparat <3 Stackarn :(


*********************************************************

alla får ha en bra alla <3 ans dag som är imorgon :)

RSS 2.0