Onsdag.

Idag när vi steg upp så kom älsklingen på att vi ska åka till kalix till EM o kolla. Och det gjorde vi. Vi har ju tänkt köpa ny säng ram men de blir ikea säng ram istället. Men de som vi köpte på EM var lilarött sand o en ljus grejj. Vi tänkte köpa en tunna vart det står hundmat men vi väntar till nästa gång istället.

När vi kom till torne var vi o åt lunch på saigon tror ja de hette.. de var gött. Efter de så mätte vi våran promenadrunda runt marielund o de blev 4.2km :) Ida kom även 3 bodys på posten som ja bestället på ellos :)

Sedan for vi o hälsade på hos tommis syster en sväng. När vi åkte därifrån så hämtade vi tommis son från dagis o förde hem honom. efter de så hälsade vi på hos tommis föräldrar, o efter de traskade vi på ikea där köpte vi en kudde, sängkläder, täcke, skydd till skötbordet till bebben. o så ville älsklingen ha en ny kudde. Sedan kollade vilken stol vi ska köpa till bebben.
När vi vart på ikea så kom vi hem en sväng o sedan bestämde vi att vi åker en sväng o handlar på ica maxi. Vi köpte även ingridienser så att ja kan baka semler någon dag :) mums

Nu tycker säkert många men skit vad vi har gjort mycket ida men vi bestämde efter att vi ätit lunch att ida far vi inte hem, fö isåfall blir det att man lägger sig på soffan o sover i flera timmar som igår sov vi från 3 till 6 :D

Imon e de torsdag o älsklingen ska jobba, så ja tänkte att ja skulle åka till ötå en sväng. :)

På fredag är ja inne på graviditetsvecka 30 o ja lovar lägger in en bild så får ni se :)

Ne nu ska ja sluta skriva, snart börjar salatut :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0