Söndag idag

Ja då e man klar me tvätten för den här gången o nästa tvätt tid den 23:e kl 08.00.. Jobbar morgon så de e lika o ta den då.  Det är söndag ida o söndagar brukar vara trista o denna söndag kommer nog att vara extremt trist. För är ensam hemma :( älsklingen har farit o jobba, o igen bil har man heller. Så blir o sitta hemma. Sitter just o funderar vad man skulle kunna göra?? om man kanske skulle ta o städa o kolla va man ha fö gardiner ifall man skulle byta :)
Till köket måste ja iallafall köpa nya, men de får bli när man får pengar.

Igår lörda, så va ja me brudarna. Vi fikade här hos mig, snackade lite o var ut o åt på leilani, lika trevligt som vanligt :)
På eftermiddan efter att brudarna åkt till ötå, så började ja o älsklingen fundera va vi ska hitta på att göra. Till slut kom vi på att vi åker en sväng till ötå. När vi kom dit så va vi föbi en sväng hos mina föräldrar, o efter de så åkte vi till kuusi sedan igen till mina föräldrar o sedan kom vi på att vi far o hälsar på hos min morbror o hans familj. Därifrån tog vi även med en bilbarnstol :) När vi kom hem så for vi o basta, efter bastun åt vi lite kvälls macka o efter de lite glass o sen blev vi så trötta så vi gick o la oss vid 12 tror ja de va...

Här i Haparanda är det bara -2 grader ute. Länge sedan det var så¨här milt ute riktigt skönt väder ute så det blir nog även en promenad ida, igår var ja inte ut. Annars har ja o älsklingen vart varje dag på en promenad runt marielund :)


Donna leker i snön, det gillar hon verkligen :)
Hon börjar o vara redan 6 år gamal.

Ne nu kolla facebook o sedan göra nått här hemma....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0